Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар за 2010 - инфо и заявки.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• При положение, че никой от "професионалистите" тука не се нае с тази задача, и никой от обещалите помощ не свърши нищичко, какво очаквате да стане ?
    И все пак, мисля че календара е по-стойностен от този на Пирели даже
    Last edited by Alfa User; d.m.y г., 13:05.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      При положение, че никой от "професионалистите" тука не се нае с тази задача
      Дали?
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        При положение, че никой от "професионалистите" тука не се нае с тази задача, и никой от обещалите помощ не свърши нищичко, какво очаквате да стане ?
        И все пак, мисля че календара е по-стойностен от този на Пирели даже
        Ганьо Балкански е свикнал друг да свърши работата за да може после да намира косури.За мое голямо съжаление аз само това наблюдавам.Срока се удължава няколко пъти , а когато календара стана готов (с две незначителни грешки-според мен) и се почна... Българина не е свикнал да уважава труда на другите.
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Дали?
          Думичката беше с кавички ... не се засягай, знаеш какво имам в предвид

Comment

• Алекс...поклон приятелю!

календара е прекрасен!

Много благодаря!
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Прекрасен е
              ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
              ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
              ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
              ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                Ганьо Балкански е свикнал друг да свърши работата за да може после да намира косури.За мое голямо съжаление аз само това наблюдавам.Срока се удължава няколко пъти , а когато календара стана готов (с две незначителни грешки-според мен) и се почна... Българина не е свикнал да уважава труда на другите.
                Еее, браво.Случва се точно както го казваш.
                Аз съм си взел календар,а не шарена хартия.За теб е незначително, за някои, не е.
                Ако календара не беше хубав, нямаше да си взема.Аз съм изразил положително мнение, това не означава ли че уважавам положения труд?
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Хаха.ok.Схванах.
                  мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Предлагам да престанем с обсъждането какво как е трябвало да стане. Живот и здраве - за следващия календар ще си имаме едно наум, и ще се подготвяме навреме - ако разбира се пак ние се захванем...

ИМА ОСТАНАЛИ ОЩЕ 9 (ДЕВЕТ) БРОЙКИ ЗА ПРОДАЖБА - ако някой иска, мога да изпращам.
                    Само сега имате шанса да притежавате един от стоте календара по случай 100-годишнината на любимата марка !!!

Comment

• Календара е невероятен! Едно голямо браво на хората "виновни" за направата му
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                      EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

• Календара е страхотен. Поздравления на всички, които са участвали в направата му - ние ще му се радваме сега
                        Возя се с 159 1.9 JTDm 150
                        Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

• за пореден път .... освен по подледния месец ...не може да разберем, че календара е на български фен клуб....

сигурно на алекс матрикс е най хубава 164-ката
                          или на бобо гтв-то не е по хубаво да се снима и да се сложи...
                          Last edited by RSxRacer; d.m.y г., 10:50.

Comment

• Стоката пристигна
                            Много съм доволен.
                            Морфиус вече задигна неговите, сега е ред и на Багериста.
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Календара е чудесен, браво (видях февруарчетата - не са сбъркани месеците, само имената им) и благодаря.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• календарчето е супер яко,поздрави на хората свършили всичконай-лесно е да се напрай забележка и да се търсят грешки,на който не му изнася да го напрай той,следващия път,да видим.мен ме кефи и въобще не ме интересуват дати,месеци и т.н.знам само,че в България има 100 колендара и аз притежавам един от тяхоще веднъж,евала хора
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X